Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Betongarbeid 

Et nybygg ville aldri ha stått støtt uten et solid fundament. Vi vil jo helst at boligen, næringsbygget eller eventuelle tilbygg skal bestå år etter år. Det kan derfor være lurt å få hjelp av erfaringsrike fagarbeidere, som kjenner faget ut og inn.

Vi hjelper deg med et solid fundament

Med over 30 år fra bransjen sitter vi følgelig med mye kompetanse på alt som har med bygging av boliger og næringsbygg.Landbruksbygg Betongarbeid er et av mange oppdrag vi har god erfaring med. Du velger selv om du har behov for bistand til mindre prosjekter. Har du kun behov for betongarbeid eller hele bygningen? Som totalentreprise kan vi også være behjelpelig gjennom hele prosessen, uansett om det er snakk om enebolig eller større byggeprosjekt. Det er klare fordeler med dette. Blant annet kommuniserer du kun med én kontaktperson, samtidig som det er god flyt i prosjektet.

Er det noe vi ikke har kompetanse på, har vi rikelig tilgang til samarbeidspartnere som kan bistå underveis i prosjektet. Dette sørger for minimal med stopp, og maksimal fremdrift. For det er ingen tvil om at det å bygge noe nytt fra bunnen tar tid, men det trenger ikke å ta mer tid enn nødvendig.

Har du spørsmål?

Vi er mer enn behjelpelig nok til å besvare å ethvert spørsmål du måtte ha. Såklart har vi også et uforpliktende tilbud til våre potensielle kunder. For spørsmål og tilbudsforespørsel tar du bare kontakt med oss via vårt kontaktskjema, telefon eller e-post. Vi ser frem til å høre fra deg.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn