Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bygge hus?

Mange har drømt om å kunne bygge sitt eget hus, helt fra bunnen. Tenk å kunne flytte inn i et helt nytt hus, uten å trenge å tenke på oppussing på veldig mange år? Et hus hvor alt fungerer som det skal, hvor alt er gjort etter gjeldende forskrifter. Tormod Ånerud AS bistår deg gjerne fra første spikerslag til nøkkelen står i døra.

Vi hjelper deg med å realisere drømmen

Som totalentreprise av eneboliger, næringsbygg og rehabiliteringsjobber har vi erfaringen og kompetansen vi trenger for å kunne sette drømmen din i livet. Når du velger en totalentreprise har du fordelen av å kommunisere med én person gjennom prosjektets gang. Vi sørger for at alt planlegges og utføres til satte frister, og tar gjerne med et positivt humør når vi først er på et arbeidsprosjekt.

Din totalentreprise i distriktet

Man har gjerne mange spørsmål når man først har bestemt seg for å bygge et helt nytt hus, særlig hvis dette er ditt første. Vi oppfordrer deg gjerne til å ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere husdrømmen. Vi kan også gi deg et godt og uforpliktende pristilbud.
Ta kontakt med oss via denne siden.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn