Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bygge enebolig?

Vurderer du å bygge enebolig eller har du allerede bestemt deg? Mange drømmer om en nøkkelferdig bolig hvor man kan være helt trygg på at alt er oppdatert, fra grunnmur til strømnettverk. Uansett om du har kjøpt tomt fra før, eller er i vurderingsfasen, kan det være lurt å involvere fagpersoner på et tidlig plan.

Fra tomt til bolig

Det å bygge bolig er en stor oppgave, og det tar ofte tid fra første spadetak til nøkkelen står i utgangsdøren. Noen ganger kan det også skje uforutsette hendelser. Derfor kan det være lurt å velge en erfaringsrik totalentreprise. Vi tar på oss prosjektering og utførelse, og du trenger kun å kommunisere med én person gjennom prosjektets gang.

Vi kan enebolig

Det er ikke alltid like lett å navigere seg frem til korrekt svar, spesielt om du skal bygge din første enebolig. Vi hjelper deg gjerne på veien, med ethvert spørsmål du måtte ha. Vi er tilgjengelig via kontaktskjema, telefon og e-post.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn