Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Forskaling og støping

Har du et garasjegulv som skal støpes, eller har du sett ut betongvegger? Betong er et allsidig materiale som kan brukes til mye. Ønsker du å benytte betong som vegg vil du oppleve flere fordeler. Blant annet er betongveggen brannsikre, lyddempende, isolendende, samtidig som de er enkle å vedlikeholde. Dette er spesielt praktisk dersom bebyggelsen har høy aktivitet, både av mennesker og dyr.

Hjelp med støttemur, garasje eller pussing av gulv?

Vi forskaler og støper vegger til boliger landbruksbygg, vi leier inn Manto systemforskaling, da vi har egen kranbil. Vi kan hjelpe deg med alt fra støttemurer, garasjer, til støping og pussing av gulv. Har du et lite eller stort prosjekt? - Ingen jobb er for stor eller liten. Hos oss kan vi bistå deg fra 20 til 1000 m2, hør gjerne med oss ved større prosjekter. Vi har utstyret og kompetansen som trengs for å kunne utføre jobben til tiden, etter korrekte ordninger.

Hør med oss i dag

Her gir vi noen av svarene på hvordan vi kan hjelpe deg med dine ønsker. Ta gjerne kontakt dersom du skulle ha behov for mer informasjon enn du finner her. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen.

Se kildebildet

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn