Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tilbygg 

Har du behov for et ekstra bad, eller store tilbygg som kan romme det du måtte ønske? Tilbygg gir deg mer rom til din trange bolig. Et tilbygg kan også være en god løsning dersom du har fått flere barn, slik at dere har flere rom å ta i bruk. Egen utleiedel er også et ønske mange kan ha.

Skal du først vurdere et tilbygg, er det viktig å velge en leverandør som kan hjelpe deg med ditt behov og tilpasse tilbygget til husets arkitektur.

Din entreprenør

Som entreprenør kan vi ta på oss jobben og gjøre tilbygget etter forskrifter. Uansett om dette er tilbygg som omfatter ekstra baderom, utvidelse av kjøkken, vaskerom, med mer. Vi har egne våtromsarbeidere som bistår slik at alt blir korrekt utført etter gjeldende regelverk.

Spør oss gjerne om pris på tilbygg

I følge boligfiks er den gjennomsnittlige kostnaden for å bygge et tilbygg 25.000,- per kvadratmeter. Hør gjerne med oss for et uforpliktende pristilbud. Vi er en konkurransedyktig bedrift, og ønsker å gi deg det beste tilbudet.

Vi er tilgjengelig via kontaktskjema, telefon, e-post og på vår besøksadresse.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn