Nybygg i Akerhus og Hedmark

Sitter du på drømmen om din helt nye enebolig, så er vi forhandler av Hus1 Norge. Det er mange fordeler å velge nybygg fremfor å kjøpe eldre boliger. Blant annet kommer nybygg med oppdaterte sikkerhetskrav som stilles til nye boliger, for eksempel krav til strøm og våtrom. I tillegg vet du at en entreprenør står for all arbeidet som legges inn i boligen. Du trenger derfor ikke å være bekymret for boligens tilstand på mange år.

Vi bistår det private, offentlige og næringslivet med nybygg

Uansett om du er en privatperson eller bedrift, vi har mannskapet som trengs når det først skal settes opp et nybygg. Våre fagfolk har lang erfaring fra å restaurere eldre bebyggelse, samtidig som de er oppdatert på alle krav ved nye boliger, næringsbygg og landbruksbygg. Vi er kjent med konstruksjoner i tre, betong og stål. Entreprenør Tormod Ånerud AS leverer alt fra grunnarbeid til nøkkelferdig leveranse.

Hør med oss om pris

Vi er en konkurransedyktig bedrift med rettferdige priser. Ta gjerne kontakt med oss i dag for et uforpliktet pristilbud på våre nybygg. Vi hjelper deg gjerne med å få liv i drømmen.