Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tomannsbolig 

Har du planlagt å bygge en tomannsbolig? Dette er ofte et hyggelig, og ikke minst lønnsomt alternativ dersom du har noen du kan bygge sammen med.

Velg en entreprenør med lang erfaring

Har du sett ut en tomt du vurderer? Vi kommer gjerne på befaring, og hjelper dere med å skissere deres drømmebolig. Send oss gjerne et visuelt bilde av hvordan dere tenker at boligen skal se ut. Dette kan være bilder av tomten og tegninger av husets løsninger, både utvendig og innvendig. Deretter vil vi få våre arkitekter til å se over arbeidet, og komme med en utarbeidet skisse.

Velger du oss som totalentreprise velger du også kompetanse og erfaring når det kommer til selve byggeprosessen. Vår arbeidsstokk sørger for god fremdrift, og ikke minst et godt resultat i henhold til visjonen. Vi har møtt på de fleste utfordringer, og vet godt hvordan de kan løses.

Spør oss i dag

Hør med oss for et uforpliktet pristilbud fra oss. Vårt ønske er at din drømmebolig blir realisert etter dine visjoner. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere skulle ha spørsmål til prosessen, og hvordan et slikt prosjekt vil se ut.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn