Nybygg

Tormod Ånerud AS er forhandler av Systemhus, av landets eldste og største ferdighusprodusenter. Systemhus tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger. Her kan man både finne en husstil man liker og en planløsning som passer perfekt til din familie og dine behov. Vi bygger moderne hus, både funkishus med flate tak, eller hus med saltak, som allikevel er moderne i stilen. Foretrekker du heller mer tradisjonelle, klassiske eller herskapelige hus, bygger vi det også.

Det er mange fordeler å velge nybygg fremfor å kjøpe eldre boliger. Blant annet tilfredsstiller et nybygg alle oppdaterte sikkerhetskrav som stilles til nye boliger, for eksempel krav til strøm og våtrom. I tillegg vet du at en entreprenør står for alt arbeidet som utføres i boligen. Du trenger derfor ikke å være bekymret for boligens tilstand på mange år.

Vi bistår det private, offentlige og næringslivet med nybygg

Entreprenør Tormod Ånerud AS utfører alt fra grunnarbeid til nøkkelferdig leveranse, og tar oppdrag både for privatpersoner og bedrifter.  Vi har mannskapet som trengs når det skal settes opp et nybygg. Våre fagfolk har lang erfaring fra å restaurere eldre bebyggelse, samtidig som vi er oppdatert på alle krav til nye boliger, næringsbygg og landbruksbygg. Våre fagfolk behersker konstruksjoner i både tre, betong og stål.

Hør med oss om pris

Tormod Ånerud AS er en velrennomert bedrift med konkurransedyktige priser. Vi hjelper deg gjerne med å få liv i din husdrøm.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktet pristilbud på våre nybygg.