Tjenester

Nybygg

Tormod Ånerud AS er forhandler av Systemhus, av landets eldste og største ferdighusprodusenter. Systemhus tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger. Her kan man både finne en husstil man liker og en planløsning som passer perfekt til din familie og dine behov. Vi bygger moderne hus, både funkishus med flate tak, eller hus med saltak, som allikevel er moderne i stilen. Foretrekker du heller mer tradisjonelle, klassiske eller herskapelige hus, bygger vi det også.

bildet viser et hus
bildet viser et bad

Tilbygg

Har du behov for et ekstra bad? Et tilbygg som kan romme det du måtte ønske? Kanskje dere har fått flere barn og trenger et rom til? En ekstra utleiedel? Et tilbygg gir mer plass til en trang bolig.
Skal du først vurdere et tilbygg, er det viktig å velge en leverandør du kan stole på og som kan tilpasse tilbygget til husets arkitektur.

Forskaling og støping

Betong er et allsidig materiale som kan brukes til mye mer enn gulv. Det er for eksempel flere fordeler ved å benytte betong til vegg. En betongvegg er brannsikker, lyddempende, isolenrende, og enkel å vedlikeholde. Dette er spesielt praktisk dersom bygningen skal tåle høy aktivitet, enten det er av mennesker eller dyr.

bildet viser forskalingsmur