Nye flotte tomannsboliger i Sør-Odal

Marius Haug og Thorstein Ånerud i Ånerud og Haugs Eiendomsutvikling AS kan nå tilby to moderne og flotte tomannsboliger på Ullern solside. Boligene er av typen Furnes fra Systemhus, og skal etter planen være innflyttingsklare allerede i oktober. Nylig la selskapet også ut for salg en tilsvarende bolig i Skarnes.

-Dette er en flott og romslig bolig som passer til de aller fleste. Tomannsboligen Furnes ifra Systemhus er moderne og stilfull. Boligen har stramme linjer og en fasade som brytes opp i vertikale og horisontale kledninger for å skape liv og spenning i uttrykket. Boligen har også spennende detaljer som terrasse over carporten, forteller Marius Haug og Thorstein Ånerud, som forventer stor interesse for de nye boligene.

-Og beliggenheten er jo bare fantastisk!

Innholdsrik og stilfull tomannsbolig

Haug og Ånerud mener at Furnes er en meget innholdsrik og stilfull tomannsbolig, som kan romme både små og store familier.

-Boenhetene i denne tomannsboligen har tre eller mulighet for fire soverom og er veldig arealeffektiv. I tillegg til de to eller tre soverommene i andre etasje, er det en flott tv-stue med direkte utgang til terrassen. Dette rommet er et perfekt sted for barna i familien å boltre seg. En ekstra privat sone i huset er viktig for at man skal kunne trekke seg litt bort å ha litt alenetid når man føler for det, sier de to kollegene i Ånerud og Haugs Eiendomsutvikling AS.

-Boligen har en carport til hver boenhet, med en stor flott terrasse over hvor man kan nyte fine soldager. Under taket er det også en praktisk ute bod hvor hageredskaper, sykler, sportsutstyr og annet kan holdes lagret.
-På fremsiden av huset er det også en smalere balkong hvor man kan trekke seg bort i stillhet for å nyte kaffen og lese en bok, eller bare sitte i solveggen og høre på naturen. Foran husets første etasje er det også enkel tilgang til uteplassen.

Sentrumsnært i Skarnes

Marius Haug og Thorstein Ånerud mener at også det nye boligfeltet i Blåbærbakken i Skarnes har en fantastisk beliggenhet. Ikke minst siden det er svært sentrumsnært, og ligger i kort gangavstand til togstasjon, skoler og andre byfasiliteter.

-Dette er også et veldig spennende prosjekt, og vi regner med stor interesse for denne boligen som ble lagt ut for salg i midten av januar.

Du kan lese mer om de nye boligene på Ullern solside ved å klikke her.

Boligen i Blåbærbakken på Skarnes kan du lese mer om her.