mann med kappasag utenfor nybygget hus av entrepenør ånerud

Påkostet enebolig på Ullern Solside

 

Det er grønt så langt øyet rekker. Stille. Jordmor Ragndis vei ligger badet i sommersol denne fellesferiedagen. Den eneste lyden er forsiktig banking fra kjøkkenet. Der holder prosjektleder Thorstein Ånerud på med de siste detaljene i den snart innflyttingsklare eneboligen på Ullern Solside.

-Her har vi ikke spart på noe som helst. Påkostede materialer på alle overflatene, og kjøkkenet er fra Drømmekjøkkenet. Dette blir et godt hus å bo i, smiler Thorstein Ånerud.

Tett på alt

Jordmor Ragndi bodde et lite steinkast fra veien som har fått navn etter henne, og der det nå dukker opp den ene flotte boligen etter den andre i feltet som har fått det treffende navnet Ullern Solside. Stedet ligger noen kilometer vest for Skarnes sentrum, og «tett på alt», ifølge reklameplakaten.

Huset som Thorstein Ånerud nå holder på å ferdigstille har gateadresse Jordmor Ragndis vei 5, og er en flott og innholdsrik enebolig av typen Rørvik fra Systemhus. Huset er på arealeffektive 126 kvadratmeter, med tre soverom og eget vaskerom. Dessuten er den på ett plan, noe prosjektleder Ånerud mener gjør at boligen passer for mange typer familier og behov.

-Denne boligen er midt i blinken for en aktiv småbarnsfamilie. Her kan barna boltre seg både ute og inne uten at de voksne mister oversikten over dem. Dessuten er det bare noen hundre meter til nærmeste barnehage, og kort vei også til skolen. Og siden det ikke er noen trapper i huset, passer det like godt for eldre og mennesker som har problemer med å flytte på seg, sier Thorstein Ånerud.

Veldig mye hus for pengene

Det er entreprenør Tormod Ånerud AS som er selger av denne flotte eneboligen på Ullern Solside. Prosjektleder Ånerud forteller at huset har vannbåren varme med varmepumpe fra Nibe og en rekke andre kvaliteter som gjør dette til et svært godt boligkjøp.

-Dette er et moderne, lekkert og energieffektivt hus på en solrik tomt i Ullern Solside. Her har du sjansen til å skaffe deg veldig mye hus for pengene!

Se salgsprospekt på finn.no