bildet viser Thorstein Ånerud and Marius Haug

Et kinderegg av en tomannsbolig på Ullern Solside

Thorstein Ånerud og Marius Haug mener bygget som nå skal oppføres på ettertraktede Ullern Solside like syd for Skarnes er det reneste kinderegg av en tomannsbolig.

-Her har vi i samarbeid med Systemhus og Mg arkitekter tegnet en utrolig fin tomannsbolig. Spire spesial har en arealeffektiv planløsning og med mulighet for tre forskjellige planløsninger med både to og tre soverom og to bad på den største boligen, sier Ånerud og Haug.

Svært populære boliger

Det er en vårlig februardag på den gamle, nedlagte skolen på Ullern. Thorstein og Marius er på hjemmebane i salgskontoret som Tormod Ånerud Entreprenør AS deler med Ånerud og Haug Eiendomsutvikling AS. Begge er prosjektledere for bygget som snart skal oppføres, og har også ansvaret for å finne potensielle kjøpere. Det mangler ikke på interesse, ifølge de to.

-Vi har bare så vidt kommet i gang med å bygge ut dette flotte området, men vi har allerede merket stor pågang. Dette blir de første tomannsboligene vi setter opp her på Ullern Solside, og vi vet av erfaring fra andre steder at dette er svært populære og ettertraktede boliger, sier Marius.

Veldig mye hus for pengene

Spire er en nyutviklet og moderne bolig fra velkjente Systemhus, som «utmerker seg med en leken og moderne arkitektur», ifølge produsenten. «Boligenes planløsning skiller tydelig mellom sosiale og private områder. Det er stor plass til spiseplass i stuen og peis for god stemning og varme. Du har også praktiske lagringsløsninger som separat bod og en sportsbod ved inngangen. Gangen rommer en stor skyvedørsgarderobe, ideell for oppbevaring av yttertøy», skriver produsenten videre.

-I samarbeid med Mestergruppens arkitektkontor har vi omarbeidet Spire til en romslig og moderne tomannsbolig. Dette er en energieffektiv og lettstelt bolig som er barnevennlig både ute og inne. Det er stor takhøyde med mønet himling og store vindusflater og godt lysinnslipp. Det er gode parkeringsforhold med gjesteparkering og egen carport, og området er et paradis for barna, sier Ånerud.

-Du kan velge mellom boliger på 87 og 104 kvadratmeter. Den første koster 3.895.000 kroner, mens den største koster 4.395.000. Her får du uansett veldig mye hus for pengene.