Hus med sjarm og sjel på Ullern Solside

Øverst i det nye boligfeltet som kalles Ullern Solside ligger et nytt hus fullt av sjarm og sjel og venter på nye eiere. Omgitt av natur og aktivitetsmuligheter på alle kanter, men bare tre kvarter fra hovedstaden. Med en prislapp på godt under fem millioner, er dette veldig mye hus for pengene, ifølge prosjektleder Thorstein Ånerud.

-Det er nesten så en kan kjenne pepperkakeduft fra det elegante kjøkkenet og høre forventningsfull barnelatter fra den romslige stua. Dette huset er fullt av sjarm og sjel. Her handler det ikke bare om store vindusflater, påkostede overflater og arealeffektive kvadratmetere. Her er det virkelig snakk om bokvalitet. Her kommer noen til å få det fint, smiler Ånerud.

Tett på alt

Ullern Solside ligger. Ifølge utbyggeren så tett på alt at dette er navnet på hjemmesiden de har laget til prosjektet. Her er barnehage i umiddelbar nærhet. Det samme gjelder idrettsanlegg og milevis med flotte turmuligheter.  Det er fem kilometer til Skarnes sentrum, fem mil til Oslo og 40 kilometer til Gardermoen.

-Dette stedet er midt i blinken for en aktiv småbarnsfamilie. Det er bare noen hundre meter til nærmeste barnehage, og alt du trenger av skoler, butikker, jernbanestasjon og helsetilbud er bare noen minutters kjøretur unna, sier Thorstein Ånerud, som forteller at Statistisk Sentralbyrå har spådd en kraftig vekst i området de neste 10, 15 årene.

Veldig mye hus for pengene

Det sjelrike og sjarmfulle huset, som nå venter på nye eiere, er av typen Rørvik fra Systemhus. Med tre soverom og 126 kvadratmeter er boligen stor nok til å huse en aktiv barnefamilie, men ettersom det ikke er noen trapper i huset, er den også egnet for eldre og mennesker som har problemer med å flytte på seg, ifølge Thorstein Ånerud.

-Dette er en moderne, lekker og energieffektiv bolig på en solrik tomt i Ullern Solside. Her har du sjansen til å skaffe deg veldig mye hus for pengene!

Se salgsprospekt på finn.no


Vil du se eller høre enda mer om huset?